Ik ga kopen

Hypotheekrentekorting
> ik ga kopen

Voor een aantal maanden geen netto hypotheekrentelasten betalen scheelt in de maandelijkse uitgaven. Zo houd je meer geld over om bijvoorbeeld je huis te verduurzamen of je woning in te richten. Ook als je geen eigen geld hebt voor de kosten koper kan de hypotheekrentekorting uitkomst bieden.

Hoe werkt Hypotheekrentekorting?

Naast de koopsom, de datum van sleuteloverdracht en overige voorwaarden welke tijdens de onderhandeling besproken worden met de verkoper van de door jou te kopen woning, wordt tevens de looptijd van de termijn waarvoor partijen de Hypotheekrentekorting van toepassing verklaren meegenomen. Dit kan bijvoorbeeld voor 6, 12 of 24 maanden. 

Door gebruik te maken van Hypotheekrentekorting komen verkoper en koper overeen dat de netto hypotheekrente lasten van koper vergoed worden voor de afgesproken termijn. Het totaalbedrag wordt bij de verkoper in rekening gebracht bij de notariële overdracht van de woning. De notaris betaalt het totaalbedrag van de netto hypotheekrente over de afgesproken periode aan je uit nadat de notariële overdracht van de woning aan jou heeft plaatsgevonden. 

Ik vertel je hier graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

Advies bij jou thuis, wel zo handig!

 

Telefoon

06-39382967

E-mailadres

info@hypothekenvananouk.nl

Contactformulier

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Aansluitgegevens:

KvK nummer:
88661474

Autoriteit Financiële Markt 
12016626 - www.afm.nl

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
300012172 - www.kifid.nl

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en missie. Die hebben samen alles te maken met het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance noemen ze dat bij Financieel Zeker.

× Hoe kan ik je helpen?