Erfrecht

Heeft u ooit serieus nagedacht over wat er met uw nalatenschap gebeurt als u komt te overlijden? Het is van groot belang om te realiseren dat er nog steeds misverstanden bestaan over de verdeling van een erfenis. Veel mensen denken dat de afwikkeling van een nalatenschap in Nederland al goed geregeld is volgens de wet. Maar niets is minder waar. Dit kan onaangename verrassingen voor uw nabestaanden met zich meebrengen, en dat is iets wat u wilt voorkomen.

Het is begrijpelijk dat u niet graag nadenkt over wat er gebeurt na uw overlijden. Hoewel het regelen van een testament vaak wordt besproken, wordt er vaak geen actie ondernomen. Dit kan echter leiden tot vervelende situaties. U wilt uw nabestaanden, naast het verdriet, toch niet belasten met emotionele en financiële zorgen?

Veel mensen denken dat een testament alleen relevant is voor vermogende mensen, maar ze vergeten dat er vaak ook veel waarde zit in het eigen huis. Hierover moeten erfgenamen erfbelasting betalen.

Het is best te begrijpen dat veel mensen het regelen van een testament en levenstestament voor zich uit schuiven. Er bestaan namelijk vooroordelen, zoals de veronderstelling dat het taalgebruik bij de notaris moeilijk te begrijpen is, of dat de kosten hoog zijn. De erfrechtspecialisten binnen adviesketen Financieel Zeker willen deze vooroordelen wegnemen en ervoor zorgen dat u snel, persoonlijk en eenvoudig een testament en levenstestament kunt opstellen.

Als u eerst meer informatie wilt ontvangen, neem dan even (vrijblijvend) contact op met het hiervoor speciale team binnen Financieel Zeker en krijgt u al algemene informatie over het belang en de noodzaak van een actueel testament en levenstestament.

En wilt u het meer specifiek weten wat een testament en levenstestament in uw persoonlijke situatie en die van uw nabestaande(n) kan betekenen dan is een afspraak voor bij u thuis ook snel gemaakt.

Neem vandaag nog de stap om uw zaken goed te regelen met een goed testament en levenstestament. Gun uzelf en uw geliefden de gemoedsrust die ze verdienen. Een testament kan veel leed voorkomen en geld besparen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Advies bij jou thuis, wel zo handig!

 

Telefoon

06-39382967

E-mailadres

info@hypothekenvananouk.nl

Contactformulier

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Aansluitgegevens:

KvK nummer:
88661474

Autoriteit Financiële Markt 
12016626 - www.afm.nl

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
300012172 - www.kifid.nl

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en missie. Die hebben samen alles te maken met het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance noemen ze dat bij Financieel Zeker.

× Hoe kan ik je helpen?